Як підписати петицію на сайті Київмісьради?

Меморіальний музей пам’яті жертв Бабиного Яру

Як підписати петицію на сайті Київмісьради?

Друзі,
Ми подали петицію до Київміськради, де вимагаємо підтримки українського державного проєкту комплексної меморіалізації Бабиного Яру;
Адреса петиції:
Запрошуємо вас підписати нашу петицію!

 Зверніть увагу:

До петиції можуть приєднувати виключно мешканці (не обов’язково громадяни)  України.
Для підпису петиції на сайті Київміськради треба зробити наступне:

1. Зайти на сайт електронних петицій за вказаним посиланням:
2. Перш за все ви побачите сторінку для входу у систему «КИЇВ ID». Якщо ви вже раніше реєструвалися на сайті електронних петицій і маєте там свій ID-профіль, натисніть «УВІЙТИ» та, при потребі, вкажіть свій телефон або електронну пошту та пароль для входу.

3. Якщо у вас ще немає реєстрації у системі «КИЇВ ID», потрібно буде заповнити реєстраційну картку зараз.

Натисніть на «СТВОРИТИ» та слідкуйте за вказівками системи. Підтвердження реєстрації прийде на ваш телефон або електронну пошту, після чого треба буде внести ваші особисті дані. Зверніть увагу: для остаточного підтвердження реєстрації на ваш телефон повинно прийти SMS-повідомлення з кодом. Це може зайняти деякий (іноді досить значний) час. Наберіться терпіння та зачекайте.

Якщо ви бачите, що система занадто довго не відповідає, зверніться до служби технічної підтримки сайту петицій по тел. (044) 366-80-14. На телефонах, що підключені до Водафон, SMS можуть приходити досить довго.
По закінченні реєстрації краще вийти з системи та зайти до неї знову, використовуючи для входу ваш номер телефону або адресу електронної пошти та пароль.

4. Після входу в систему відкриється сторінка з текстом нашої петиції (якщо ні – знову натисніть на посилання з адресою петиції). У стовпчику справа під заголовком «Підписати петицію» треба натиснути помаранчеву кнопку «Підписати». Сторінка оновиться, і електронна система повідомить, що петиція вами підписана.

5. Не треба намагатися підписати петицію ще раз: електронна система автоматично перевіряє підписи та анулює повтори.

6. Якщо ви бажаєте перевірити ваш підпис, або поширити інформацію про петицію у соцмережах, чи долучитися до нашої команди з підтримки петиції, знову зайдіть на сторінку петиції за посиланням, вказаним у п. 1. Ви побачите повідомлення, що петиція вами вже підписана. Під повним текстом петиції є слова «ПЕТИЦІЮ ПІДПИСАЛИ». Натисніть, і побачите список усіх, хто її підписав. Ваш підпис буде одним із самих верхніх.
На цій же сторінці у стовпчику справа є посилання на сторінку петиції, кнопки для поширення петиції у Твіттері та Фейсбуці, а також кнопка «ПРИЄДНУЙСЯ ДО КОМАНДИ АВТОРА».

Будемо раді бачити вас серед тих, хто підписав нашу петицію, і особливо – якщо ви приєднаєтесь до нас у справі недопущення цинічної російської бізнесовоі путінської «бригади» до керування українською національною пам’яттю.

Tags: ,