Богдан Новак про скандал з А. Ульяновим

Меморіальний музей пам’яті жертв Бабиного Яру

Богдан Новак про скандал з А. Ульяновим

По ходу Ульянов настільки зашкварний персонаж для вітчизняних ліволіберальних журналістів, що вони з ним на одному сайті тексти писати навіть не хочуть.
Для тих, хто не в курсі ситуації, дісклеймер. При музеї Бабин Яр, який реалізує концепцію «Діснейленду на кістках» в місці де розстріляли десятки тисяч людей, вирішили пиляти своє медіа. Маніфест до нього та концепцію почав розробляти український емігрант Толя Ульянов, який наразі мешкає в США та уславився українофобськими заявами.
Толік просто упоротий до мозку гісток він українофоб, квір-комуніст, симпатизуючий совку та комуністичній тоталітарній спадщині. Те, що в СРСР вбивали ґеїв та саджали їх до таборів його не колише, бо то був «не правильний соціалізм».
А ще як лівак він звісно симпатизує палестинським терористам, та нещадно критикує державу Ізраїль. Росію особливо не критикує, він взагалі пацифіст. Зате за словами Толі, до влади в Україні прийшли фашисти та антисеміти. Риторика його не міняється навіть після виборів. Толік підтримує фактично більшість наративів російської пропаганди про війну та внутрішню ситуацію. Ну, тобто людина абсолютно відбита та самозакохана.
Тому російський митець Хржановський не знаходить нічого кращого, ніж запросити за російські гроші піарити власний концепт вшанування пам’яті закатованих в Бабиному Ярі матьорого антисеміта й українофоба Ульянова. Журналісти новоствореного медіа зрозуміли по ходу, що це тотальний зашквар, від якого їм не відмитись і вирішили уйті по-анґлійські.
Чекаю на полум’яну заграву в Толі на сторінці.

Джерело — ФБ Богдан Новак

Tags: ,