Хржановський домовляється з Єрмаком, щоб російський проєкт «Бабиного Яру» отримав в оренду всю територію заповідника

Меморіальний музей пам’яті жертв Бабиного Яру

Хржановський домовляється з Єрмаком, щоб російський проєкт «Бабиного Яру» отримав в оренду всю територію заповідника

Український дисидент Йосип Зісельс заявив, що росіяни на чолі з Хржановським намагаються вирішити питання з побудовою меморіалу через главу ОП Андрія Єрмака

Про це громадський діяч та дисидент Йосип Зісельс написав у Facebook.

За його інформацією, художній керівник російському проєкту меморіалізаціі Бабиного Яру Ілля Хржановський прибув до Києва. Зісельс переконаний, що росіянин спробує домовитись із главою ОП Андрієм Єрмаком.

«Російська команда зараз робить ставку на дуже сумнівний варіант продовження своєї агресії у Бабиному Яру. Виходячи з отриманої інформаціі, я можу висловити цілком ймовірну гіпотезу, що російська команда намагається домовитися з Андрієм Єрмаком (це і робив Хржановський), щоб ОПУ натиснув черговий раз на міністра культури і примусив його віддати в оренду увесь Національний заповідник «Бабин Яр», — сказав дисидент.

(за повідомленням каналу Еспресо).

У В А Г А !
ІМПЕРСЬКЕ НАХАБСТВО ВРАЖАЄ !
Сьогодні вранці я отримав вражаюче повідомлення, яке досі не підтвержено.
Програвши локальні бої з громадкістю та Мінкультури по розкопках на Кирилівському православному та єврейському цвинтарям у Бабиному Яру, російський проєкт починає використовувати «козирі».
Стало відомо, що у Київ днями терміново прибув поки ще художній керівник російському проєкту меморіалізаціі Бабиного Яру, відомий російський кінорежисер Ілля Хржановський.
Російська команда зараз робить ставку на дуже сумнівний варіант продовження своєї агресії у Бабиному Яру. Виходячи з отриманої інформаціі, я можу висловити цілком ймовірну гіпотезу, що російська команда намагається домовитися з Андрієм Єрмаком (це і робив Хржановський), щоб ОПУ натиснув черговий раз на міністра культури і примусив його віддати в оренду увесь Національний заповідник «Бабин Яр».
Риторичне питання: А чому тільки Бабин Яр, а не всю Україну?
От був би подарунок Путіну на тлі всіх провалів російської політики у світі!
Я сказав в нашій останній розмові Яковеру, що вони перейшли межу «добра і зла», і останні кроки російської команди підтверджують абсолютну аморальність і підступність російського проєкту.
Підтримуйте українській проєкт комплексної меморіалізаціі Бабиного Яру!
Зупинимо російську агресію на українську культуру пам’яті!
P.S. Щойно отримав перше, але вагоме, підтвердження всього вище зазначеного.