Оновлена інструкция: Як підписати нашу петицію на сайті Київміськради

Меморіальний музей пам’яті жертв Бабиного Яру

Оновлена інструкция: Як підписати нашу петицію на сайті Київміськради

Друзі,

Ми подали петицію до Київміськради, де вимагаємо підтримки українського державного проєкту комплексної меморіалізації Бабиного Яру. Адреса петиції: https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=10562

Запрошуємо вас підписати її.  Для цього треба зробити наступне:

  1. Зайдіть на сайт електронних петицій за вказаним посиланням:

https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=10562

У стовпчику справа під заголовком «Підписати петицію» натисніть помаранчеву кнопку «Підписати».

Відкриється сторінка для входу у систему «КИЇВ ID». Якщо ви вже раніше реєструвалися на сайті електронних петицій і маєте там свій ID-профіль, натисніть «УВІЙТИ» та, при потребі, вкажіть свій телефон або електронну пошту та пароль для входу.

  1. Якщо у вас ще немає реєстрації у системі «КИЇВ ID», потрібно буде заповнити реєстраційну картку зараз.

Краще зареєструватися через сайт «Електронні послуги» за адресою https://my.kyivcity.gov.ua/
Відкрийте цю сторінку та слідкуйте за вказівками системи реєстрації.
Бажано реєструватися за номером мобільного телефону.
Якщо на вашому комп’ютері встановлено різні браузери, рекомендовано використовувати Mozilla —Firefox . Якщо ж ні – Google Chrome або будь-який інший.

Для підтвердження реєстрації на ваш телефон прийде SMS-повідомлення з кодом. Це може зайняти деякий (іноді досить значний) час — наберіться терпіння та зачекайте. Після отримання коду і внесення його до форми реєстрації треба буде доповнити ваші особисті дані та вказати електронну пошту.  Для остаточного підтвердження реєстрації на вашу електронну пошту повинен прийти лист з посиланням, по якому треба перейти для завершення процесу.

Якщо ви бачите, що система занадто довго не відповідає, зверніться до служби технічної підтримки сайту петицій по тел. (044) 366-80-14.

  1. Після успішної реєстрації та входу в систему знову зайдіть на сторінку нашої петиції: https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=10562

У стовпчику справа під заголовком «Підписати петицію» натисніть кнопку «Підписати». Сторінка оновиться, і з’явиться повідомлення, що петиція вами підписана.

Не треба намагатися підписати петицію ще раз: електронна система автоматично перевіряє підписи та анулює повтори. Також не зможуть підписатися різні люди, якщо вони вказують при реєстрації одну й ту ж адресу електронної пошти.

  1. Якщо ви не змогли зареєструватися і не отримали допомоги від служби технічної підтримки, просимо вас надіслати нам листа на електронну адресу office@gmail.com .

У листі напишіть, що ви намагалися підписати петицію №10562 «Ми вимагаємо підтримки українського державного проєкту комплексної меморіалізації Бабиного Яру», посилання на сторінку петиції https://petition.kyivcity.gov.ua/petition/?pid=10562

Далі у листі вкажіть ваше прізвище, ім’я та по-батькові, домашню адресу та мобільний телефон (ті дані, які потребує система електронного голосування), а також дату вашої спроби реєстрації. Далі стисло зазначте проблему, яка завадила пройти реєстрацію (не прийшла SMS, система не приймає особисті дані, нема відповіді від служби технічної підтримки, тощо).

Ми зберемо список всіх, хто не зміг зареєструватися, і надішлемо його до Київміськради із скаргою, що бажаючі проголосувати за нашу петицію не можуть цього зробити, бо служба електронних петицій працює некоректно.

Коли ви підписали петицію та бажаєте перевірити ваш підпис, або поширити інформацію про петицію у соцмережах, чи долучитися до нашої команди з підтримки петиції, знову зайдіть на сторінку петиції. Ви побачите повідомлення, що петиція вам вже підписана. Під повним текстом петиції  є слова «ПЕТИЦІЮ ПІДПИСАЛИ». Натисніть, і побачите список усіх, хто її підписав. Ваш підпис буде одним із самих верхніх.

На цій же сторінці у стовпчику справа знаходяться  кнопки для поширення петиції у Твіттері та Фейсбуці, а також кнопка «ПРИЄДНУЙСЯ ДО КОМАНДИ АВТОРА».

Будемо раді бачити вас серед тих, хто підписав нашу петицію, і особливо – якщо ви приєднаєтесь до нас у справі недопущення цинічної російської олігархічної путинської «бригади» до керування українською національною пам’яттю.

Дякуємо за співпрацю і за вашу підтримку!

Tags: ,